logo

tel (076)5269605
gsm (061)3550786
kvk 20125589

Over ons

Wij zijn een jong en dynamische adviesbureau met een rijke historie en ruime ervaring. Vooruitlopend op onze start op 1 juli 2006 heb ik ruim 16 jaar werkervaring opgedaan binnen het vak elektrische energietechniek bij verschillende middelgrote en grote bedrijven. Ik heb zowel binnen de industrie als het spoor als de technische dienstverlening ruime ervaring opgedaan. Hierbij altijd een leiding gevende positie gehad op minimaal projectleider en projectmanagerniveau. Naast de nadruk op leiding geven, relatiemanagement en financiële voortgang van projecten ook zeer uitvoerige ervaring op de werkvloer opgedaan. Daarnaast ook een volledige uitvoeringsafdeling opgezet, uitgebouwd en leiding aan gegeven als bedrijfsleider.

Al deze kennis en ervaring hebben geleid tot de start van Verdiesen Hoogspanningsadvies B.V.. 

 

Voorwaarden

Al onze werkzaamheden en leveringen worden uitgevoerd onder een van de volgende algemene voorwaarden. Per opdracht worden de toepasselijke voorwaarden overeengekomen.

  • DNR 2011
  • ALIB 2007

 

Voorheen waren de leveringen en werkzaamheden uitgevoerd onder de onderstaande voorwaarden.

  • DNR 2005
  • RVOI 2001
  • ALIB 1992

Alternatieve voorwaarden

Onder speciale omstandigheden kunnen we onze werkzaamheden ook uitvoeren onder afwijkende voorwaarden. De aanvullende risico's worden door ons dan wel geprijsd.